Workshop og Kurs


Høstens kurs/workshop: 10.september kl. 17.00 og 22. oktober kl. 18. Dette er  grunnkurs i hvordan du bruker kalkmaling/chalk paint™ og voks på møbler. Vi gjennomgår ulike teknikker. Alt er inkludert i kurset, du trenger bare ta med en hårføner om du har. Vi bruker den orginale chalkpaint™ by Annie Sloan. Den har vært på markedet i 27 år og har en fantastisk kvalitet. Malingen fester seg godt på alt, også utemøbler. Det betyr du slipper å utføre den tidkrevende sliping/pussing og heftgrunning. Chalkpaint ™ tørker i løpet av 20 - 30 minutter og du kan legge på voks for å få en dypde i overflaten eller bruke lakk for å lage overflaten mer slitesterk. Etter kurset er du godt rustet til å gå igang å male på egne møbler. Du har fått mange tips til fornying og gjenbruk av møbler og interiør. Vi har det gøy på kurs og holder til i omgivelsene til den kjente tv2 produksjonen "hver gang vi møtes" Vi er sertifiserte kursledere og har selv fått vår opplæring av Annie Sloan.

Pris på workshop: 799,- inkl alt av materiale og noe bite i, kaffe og te. Avgiften inkluderer også et orginalt fargekart.
Hjertelig velkommen!
Gyldig og bindene påmelding: sms 93204001 eller på mail: post@kjaernesgaard.com og vipps 93204001 - begrenset antall plasser. Er du forhindret fra å komme etter påmelding må du selv skaffe stedfortreder. Vi holder kurset ved minimum 4 påmeldte.