Hvorfor er Chalk Paint ™ så spesiell?


Så hvorfor er det slik at alle er så begeistret for Chalk Paint ™, og hva er det som er så spesielt med denne fargen?

DET ER SUPER ENKELT Å BRUKE!!

Ingen (eller nesten ingen) grunnarbeid, trenger ikke å pusse ned overflater - begynne å male med en gang!

Malingen tørker på 30-40 minutter per lag ved normal romtemperatur (normal luftfuktighet), slik at ingen kjedelig og tidkrevende tørketid er nødvendig. Du kan fullføre prosjektet i løpet av få timer.

Verktøy 

Det er den beste malingen på markedet for å dekorasjonsmale møbler. Malingen kan brukes på alle typer underlag - tre, metall, betong, etc. Malte vegger gir en myk matt effekt eller voksing for en polert-blank effekt. Maling på gulvet - fargen dekker utrolig godt og tørker raskt (gulvet må forsegles med Annies gulv lakk).Malingen kan brukes på innvendige eller utvendige overflater og all slags interiør.

Teknologi

Chalk Paint ™ inneholder naturlige pigmenter som gir en følelse av dybde. Når overflaten er tørr, gir den et super matt uttrykk. Avslutt med myk voks for å forsegle og gi fargen mer glød - velg selv om du ønsker å polere den blank. Bruk bare én farge eller flere farger på lag på lag.

Distress (pusse med sandpapir) og bruk klar og mørk voks  for å skape en gammeldags patina. 

Kan brukes fortynnet med vann for å male et gjennomsiktig lag som viser trestrukturen til det du maler. Du kan bruke den som en impasto - la malingen stå uten lokk og la det tykne - å opprette flere dekorative effekter. Den inneholder meget lite sort pigment, noe som gjør det mulig å blande forskjellige nyanser for å produsere egne farger.

 

Grønt sertifikat

Chalk Paint ™ er ikke giftig. Den inneholder ikke bly, ingen flyktige organiske forbindelser (såkalte. VOC) og er nesten luktfri, noe som betyr at det er trygt og praktisk å male innendørs. Annie arbeider for å gjøre alle sine produkter så miljøvennlig som mulig.