Chalk Paint ™ dekorativ paint by Annie Sloan. Det startet med kunnskap og en idé!


Allerede på begynnelsen av 90-tallet utviklet Annie Sloan en utrolig dekorativ maling, Chalk Paint ™.Annie var allerede godt etablert som en av verdens eksperter på dekormaling og maleteknikker. Selv i dag kan du finne flere av hennes bøker, fra før Chalk Paint ™, oversatt til svensk og dansk.

På den tiden fantes det ingen av de fargeegenskapene Annie ønsket, så hun kom opp med ideen om å utvikle en tilpasset farge. Resultat kalte hun "Chalk Paint" bare på grunn av fargens matthet og kalkholdig finish, noe som førte til tankene hennes mot chalk (kritt).

Chalk Paint ™ ble utviklet med all den kunnskap og erfaring Annie har lært i løpet av sin faglige og praktiske bakgrunn i kunst, design og pigment historie. Annie har samlet mye inspirasjon når det kommer til farger, teknikk og uttrykk fra 1700-tallet og tidlig på 1900-tallet. Tydelige spor av dette viser hun for eksempel gjennom valg av pigment og farger i kolleksjonen, og dekker også de kreative motivene hun bruker, som bygger broer mellom vår tid og de klassiske tradisjoner.

Vi er så fornøyd med at vi får det privilegium å representere Annie Sloan (en kunster i verdensklasse) her på Østre kjærnes gård. Vi ble forhandlere i juni 2016 og tilbyr workshop/kurs og salg av Annie Sloan produktene. Bor du langt unna sender vi varer til deg. Gode fraktbetingelser og hurtig levering. Send oss en forespørsel på mail til post@kjaernesgaard.com